partigods & styckegods

Godstransporter

Styckegods

TransportCentralen är mer än bara ett transportföretag, vi är en viktig del av inrikes nätverket OnRoad, som består av nio delägare och fem underleverantörer. Vår gemensamma styrka och geografiska spridning möjliggör en verksamhet som täcker hela Sverige, med 20 terminaler från Malmö i söder till Luleå i norr. Denna breda täckning innebär att vi kan erbjuda tjänster som går över hela landet, oavsett vart ditt paket, din pall eller sändning behöver skickas.

Med över hundra linjer som går till våra terminaler varje natt, kan vi nå varje hörn av landet. Det betyder att vi kan hantera allt från den mindre sändningen till större leveranser av styckegods. För våra kunder erbjuder vi dagliga linjeavgångar från Halmstad, vilket innebär att din sändning når sin destination inom en dag i Götaland och Svealand. För de som behöver skicka till Norrland så når vi norra Sverige på bara 2 till 3 dagar.

Vårt fokus ligger på att erbjuda flexibla och kostnadseffektiva transporttjänster, och det gäller oavsett om du behöver skicka ett mindre paket eller upp till 3 pallar. Vi är utrustade för att hantera alla typer av gods, oavsett vart i landet det skall.

På TransportCentralen förstår vi att tid är viktigt för våra kunder, därför avgår varje kväll egna bilar från Halmstad till olika destinationer som Malmö, Göteborg, Jönköping, Örebro, Borås, Stockholm, Växjö och Kalmar. Detta direkttrafiksystem ger oss full kontroll över transporten, säkerställer att ditt gods kommer fram så snabbt som möjligt, och ger oss möjlighet att erbjuda konkurrenskraftiga priser.

Vi på TransportCentralen är stolta över att tillhandahålla en service som uppfyller de höga standarder som företag i Sverige förväntar sig när det gäller transport av styckegods. Vare sig det är en leverans till en privatperson, en byggarbetsplats eller ett företag, kan du lita på att vi hanterar ditt gods enligt högsta standarder, hela vägen från avlämningspunkt till leverans.

För att läsa mer om OnRoad klicka här.

transportledare styckegods

Transportvillkor

Alla uppdrag utförs på grundval av Alltrans 2007 om inget annat är överenskommet.
Läs mer om det här.

TransportCentralens allmänna transportbestämmelser hittar du här.

transportledare styckegods

Styckegods

Ring eller maila oss för att få hjälp med styckegods.

035 – 19 13 40

styckegods@transportcentralen.se