partigods & styckegods

Godstransporter

Styckegods

För dig som vill ha snabba och effektiva transporter utan väntetid

Styckegods avser enskilda föremål eller paket som transporteras tillsammans med andra kunders gods i samma fordon eller container. Istället för att varje försändelse skickas separat, samlastas flera mindre sändningar för att optimera utrymmet och effektivisera transporten. Detta gör det möjligt att hantera varierande storlekar och typer av gods på ett kostnadseffektivt sätt, utan att varje kund behöver fylla ett helt transportmedel på egen hand.

TransportCentralen är mer än bara ett transportföretag. Som en integrerad del av det inrikes nätverket OnRoad, som består av nio delägare och fem underleverantörer, står vi redo att möta alla dina behov när det gäller transport av styckegods.

När ska du välja Styckegods?

Du bör välja Styckegods när:

  • Du har individuella paket eller objekt som behöver skickas separat.
  • Din försändelse är mindre och inte kräver en hel lastbil eller container.
  • Du behöver snabbare, direkt leverans utan att vänta på samlastning.
  • Varje enskild försändelse kräver särskild uppmärksamhet eller hantering.
  • Du skickar varor till specifika, enskilda destinationer.

Boka transport av Styckegods

035 – 19 13 40

styckegods@transportcentralen.se

Boka transport av styckegods med TransportCentralen

Rikstäckande tjänster från Malmö till Luleå

Vår gemensamma styrka och geografiska spridning möjliggör en verksamhet som täcker hela Sverige. Med 20 terminaler från Malmö i söder till Luleå i norr, kan vi erbjuda tjänster som går över hela landet, oavsett vart ditt paket, din pall eller sändning behöver skickas.

Dagliga linjeavgångar innebär snabba och effektiva transporter

Med över hundra linjer som går till våra terminaler varje natt, kan vi nå varje hörn av Sverige. Detta innebär att vi kan hantera allt från den mindre sändningen av styckegods till större leveranser. För våra kunder i Halmstad erbjuder vi dagliga linjeavgångar, vilket säkerställer snabba leveranser inom Götaland och Svealand.

Flexibilitet i varje transport

Oavsett om du behöver skicka ett mindre paket eller upp till 3 pallar, är vårt fokus att erbjuda flexibla och kostnadseffektiva transporttjänster. Varje gods, oavsett vikt och storlek, hanteras med största omsorg.

Vårt erfarna team ser till att varje sändning behandlas med precision, säkerställande att godset når sin destination i perfekt skick och inom utsatt tid.

Omedelbar kontroll och direkt leverans till din destination

Tid är av yttersta vikt för våra kunder. Därför avgår varje kväll egna bilar direkt från Halmstad till destinationer som Malmö, Göteborg och Stockholm. Detta direkttrafiksystem ger oss full kontroll över transporten och möjliggör konkurrenskraftigt pris för dig som vill skicka styckegods med TransportCentralen.

Boka leverans av styckegods med oss på TransportCentralen.

Höga standarder i varje steg på vägen

På TransportCentralen strävar vi efter att överträffa de höga förväntningarna som företag i Sverige har på transport av styckegods. Oavsett om det handlar om en enskild leverans till en privatperson eller en omfattande försändelse till ett stort företag, garanterar vi en tjänst av högsta kvalitet. Du kan alltid vara trygg i vetskapen om att ditt gods hanteras med expertis och enligt höga standarder.

Vi förstår vikten av ditt styckegods

Från det ögonblick att godset lämnas till oss vid avlämningspunkten till det når sin slutliga leveransadress, tar vi fullt ansvar för dess säkerhet. Vårt engagemang för kvalitet och noggrannhet går hand i hand med vår strävan att överträffa kundens förväntningar.

Varje steg i transportprocessen övervakas noggrant av vårt erfarna team, vilket säkerställer att varje sändning inte bara når sin destination i tid, utan också i perfekt skick. Vi förstår vikten av ditt gods, och därför behandlar vi varje försändelse som om den vore vår egen.

Behöver du istället skicka partigods?

Partigods avser transporter där flera kunders gods samlastas i samma fordon eller container. Istället för att skicka varje kunds gods separat, kombineras flera sändningar för att fylla ett transportmedel optimalt. Detta gör det möjligt att effektivisera transporten, vilket också gör att det kostar mindre för varje kund.  

Läs mer om OnRoad

För att lära dig mer om vårt samarbete med OnRoad och hur det gynnar våra kunder, klicka här.

Skicka ditt styckegods med TC

Transportvillkor

Alla uppdrag utförs på grundval av Alltrans 2007 om inget annat är överenskommet.
Läs mer om det här.

TransportCentralens allmänna transportbestämmelser hittar du här.