specialtransporter

Specialtransporter

En erfaren partner för alla typer av specialtransporter

På TransportCentralen utför vi specialtransporter över hela Sverige. Med vår omfattande erfarenhet i branschen hjälper vi företag med de flesta typer av transportbehov, från att hantera utmanande transporter av breda, långa och höga laster till att säkert förflytta lösa varor som spannmål och potatis. Med rätt typer av fordon garanterar vi effektivitet och säkerhet i varje steg av transportprocessen.

Kontakta oss för att boka en specialtransport eller för ytterligare information om hur vi kan hjälpa er. Vi står redo att bistå er med vår expertis inom transporter och för att utforma en skräddarsydd lösning som möter just era specifika transportbehov.

Partigods

Ring eller maila oss för att få hjälp med partigods.

035 – 19 13 20

partigods@transportcentralen.se

Boka leverans av specialtransporter med oss på TransportCentralen.

Kontakta oss för skräddarsydda transportlösningar

Efter många år i branschen är vi fullt medvetna om att varje transport ställer sina egna unika krav och många gånger kräver en specialanpassad lösning. När ni tar kontakt med oss, får ni tillgång till en engagerad partner som är fast besluten att skräddarsy en specialtransport som matchar era behov på bästa sätt.

Med anpassade tjänster står vårt team redo att säkerställa att varje uppdrag utförs med både precision och effektivitet, och ser gärna att ni tar kontakt med oss för att säkerställa att även er transport kommer fram tryggt och säkert.

Avancerade fordon för tunga transporter

För tunga transporter är det avgörande att ha tillgång till både lämpliga lastbilar och djupgående kunskap. Vår moderna flotta är inte bara utrustad med de senaste fordonen, utan vi ser även till att vår utrustning kontinuerligt uppdateras och underhålls för att möta branschens höga krav. Detta gör oss väl förberedda att på ett säkert sätt hantera och transportera även de tyngsta och mest utmanande lasterna, oavsett storlek eller vikt.

Genom att kombinera rätt utrustning med vår erfarenhet kan vi erbjuda en transporttjänst som inte bara är säker och tillförlitlig, utan också anpassad för att överkomma de utmaningar som varje specialtransport medför.

Öppen kommunikation och personlig service

Vi ser effektiv kommunikation som nyckeln till framgångsrika specialtransporter. Ring oss eller kontakta oss via e-post för att diskutera era specifika behov. Med en helhetslösning som täcker allt från logistik och planering till genomförande och övervakning av transporten, står vår personal redo för snabba svar och detaljerad information om hur vi kan hjälpa till med just er transport.

Som er engagerade partner för specialtransporter över hela Sverige är vi angelägna om att assistera er genom era unika utmaningar, och ser gärna att ni kontaktar oss idag för att göra era specialtransporter så smidiga, säkra och framgångsrika som möjligt.

Transportvillkor

Alla uppdrag utförs på grundval av Alltrans 2007 om inget annat är överenskommet.
Läs mer om det här.

TransportCentralens allmänna transportbestämmelser hittar du här.

transportledare partigods

Partigods

Ring eller maila oss för att få hjälp med partigods.

035 – 19 13 20

partigods@transportcentralen.se