partigods & styckegods

Godstransporter

Partigods

På TransportCentralen är vi mer än ett företag som bara transporterar gods; vi är experter på att hantera allt från mindre till större sändningar partigods samt fulla ekipage på ett effektivt och professionellt sätt. Vi har tillgång till en modern fordonspark som kan hantera en mängd olika transportbehov. Vare sig du behöver skicka en enda sändning eller tusentals pallar, är vi redo att tjäna dina behov.

Våra transporter täcker hela Sverige, från sydligaste Skåne till nordligaste Norrland. Vi erbjuder dagliga avgångar och hanterar över 700 000 pallar per år när det kommer till partigods. För att ge dig en bättre uppfattning om vikten av vårt arbete, motsvarar detta transporter för 14 600 ekipage varje år. Med vårt starka engagemang för effektivitet är det ingen överraskning att ca 70% av våra transporter till Norrland transporteras med tåg, vilket minimerar miljöpåverkan och maximerar effektiviteten.

 

 

På TransportCentralen sätter vi stor vikt vid att godset hanteras korrekt. Vårt team av proffs vet exakt hur varje sändning behöver hanteras, oavsett dess storlek. Vi arbetar ständigt för att säkerställa att varje sändning når sin destination i tid och i utmärkt skick. Vårt företag använder en mängd olika fordon för att bäst uppfylla dina behov. Allt från 64-ton bil och släp fullhöjdsekipage till 33-pallars trailerekipage samt 18 eller 8-pallars budbilar för de mest akuta uppdragen. Dessa fordon är utrustade med de senaste bekvämligheterna, inklusive öppningsbara sidor och bakgavellift, vilket gör det möjligt för oss att hantera allt från mindre föremål till större last.

Vi på TransportCentralen är stolta över att vara ett ledande företag inom transportsektorn i Sverige. Vi arbetar ständigt för att förbättra våra tjänster och uppfylla dina transportbehov. Oavsett storlek, vikt eller destination, kan du lita på att ditt gods kommer att hanteras med största omsorg och professionalism.

Genom att välja oss för dina inrikes transporter, har du direkt tillgång till vår högkvalitativa service och våra välutbildade medarbetare. Våra transporttjänster garanterar att ditt gods levereras till rätt plats, i rätt tid och i perfekt skick. Med TransportCentralen kan du vara säker på att ditt gods är i säkra händer och att transporten hanteras med högsta professionalism, från den stunden det lämnar er som kund till dess att det anländer till sin slutdestination.

 

Transportvillkor

Alla uppdrag utförs på grundval av Alltrans 2007 om inget annat är överenskommet.
Läs mer om det här.

TransportCentralens allmänna transportbestämmelser hittar du här.

transportledare partigods

Partigods

Ring eller maila oss för att få hjälp med partigods.

035 – 19 13 20

partigods@transportcentralen.se