partigods & styckegods

Godstransporter

Partigods

För dig som behöver skicka gods flexibelt och kostnadseffektivt

Partigods avser transporter där flera kunders gods samlastas i samma fordon eller container. Istället för att skicka varje kunds gods separat, kombineras flera sändningar för att fylla ett transportmedel optimalt. Detta gör det möjligt att effektivisera transporten och ofta minska kostnaderna för varje kund.

Leverans av partigods är särskilt fördelaktiga när inget enskilt företag har tillräckligt med pallar för att fylla en hel bil på egen hand.

Mer än bara ett traditionellt transportföretag

På TransportCentralen strävar vi efter att vara mer än bara ett traditionellt transportföretag. Vi ser oss som experter inom transportbranschen, med en specialisering på att hantera allt från enstaka mindre sändningar till större partigods och fulla ekipage. Vår expertis kombinerat med vår dedikation till yrket garanterar att varje transport sker på ett effektivt och professionellt sätt.

När ska du välja Partigods?

Du bör välja Partigods när:

  • Din försändelse är för stor för att klassas som styckegods men inte tillräckligt stor för att fylla en hel lastbil.
  • Du söker ett kostnadseffektivt alternativ för att skicka flera paket samtidigt.
  • Du har flexibilitet i leveranstiden och kan dra nytta av samlastade leveranser.
  • Du vill minska ditt koldioxidavtryck genom att välja en mer miljövänlig transportmetod.
  • Du skickar varor till flera destinationer inom samma geografiska område.

Boka transport av Partigods

035 – 19 13 20

partigods@transportcentralen.se

En fordonspark anpassat efter varje specifikt behov

På TransportCentralen förstår vi att varje transportuppdrag har sina unika krav och utmaningar. Därför har vi investerat i en mångsidig fordonspark som kan anpassas efter varje specifikt behov. Vårt sortiment av fordon sträcker sig från tunga 64-ton bilar och släp, fullhöjdsekipage, perfekt för stora laster, till flexibla 33-pallars trailerekipage. För de mest tidskänsliga och akuta uppdragen har vi även 18 eller 8-pallars budbilar redo att rycka ut direkt.

Funktioner som öppningsbara sidor och bakgavellift underlättar lastning och lossning, och säkerställer att vi kan hantera allt från mindre kartonger till de mest omfångsrika lasterna med största möjliga omsorg och effektivitet.

Säker och pålitlig leverans från terminal till terminal

Våra transporter täcker hela Sverige, från sydligaste Skåne till nordligaste Norrland. Med dagliga avgångar från våra terminaler hanterar vi över 700 000 pallar per år, vilket cementerar vår position som en pålitlig partner när det gäller transport av partigods inrikes.

För att ge dig en bättre uppfattning om vikten av vårt arbete, motsvarar detta transporter för 14 600 ekipage varje år. Tack vare vårt starka engagemang för effektivitet är det ingen överraskning att ca 70% av våra transporter till Norrland transporteras med tåg, vilket minimerar miljöpåverkan och maximerar effektiviteten.

Kontakta oss för att boka transport av partigods

Professionell hantering av ditt partigods

Vi förstår vikten av att varje gods, oavsett dess värde eller storlek, hanteras med största omsorg och precision. Därför sätter vi stor vikt vid att säkerställa att godset hanteras korrekt, från det ögonblick en last lämnas till oss till den når sin slutliga destination.

Vårt team består av dedikerade proffs med djupgående kunskap och erfarenhet inom transportbranschen. De vet exakt hur man bäst hanterar varje typ av sändning, oavsett om godset består av en mindre paketleverans eller en full lastbil.

Vad gör TransportCentralen ledande inom transportsektorn?

Genom att välja oss för dina inrikes transporter, har du direkt tillgång till vår högkvalitativa service och våra välutbildade medarbetare. Våra transporttjänster garanterar att ditt gods levereras till rätt plats, i rätt tid och i perfekt skick.

Vi på TransportCentralen är stolta över att vara ett ledande företag inom transportsektorn i Sverige. Vi arbetar ständigt för att förbättra våra tjänster och uppfylla dina transportbehov. Genom att skicka ditt partigods med oss kan du vara säker på att godset är i säkra händer och att transporten hanteras med högsta professionalism, från den stunden det lämnar vår terminal till dess att det anländer till sin slutdestination.

Boka partigods med TransportCentralen

Är du istället i behov av transport av styckegods?

Styckegods refererar till enskilda föremål eller paket som inte fyller en hel lastbil eller container. Det kan vara allt från möbler eller maskiner, till mindre paket. Eftersom dessa varor ofta kräver individuell hantering, erbjuder vi även skräddarsydda lösningar anpassade efter dessa specifika behov.

Transportvillkor

Alla uppdrag utförs på grundval av Alltrans 2007 om inget annat är överenskommet.
Läs mer om det här.

TransportCentralens allmänna transportbestämmelser hittar du här.