fbpx

Godstransporter

 

Partigods

Vi på TransportCentralen har dagliga avgångar på Götaland och Svealand. Norrland trafikeras måndag, onsdag och fredag. Vi transporterar årligen över 450 000 pallar till och från Halland. Vi har ett starkt samarbete med våra kollegor inom OnRoad. TransportCentralen sysselsätter dagligen ca 60 fordon inom logistik. Våra fordon är moderna, utrustade med bland annat öppningsbara sidor och/eller bakgavellift och inom vår fordonsflotta kan vi erbjuda allt från 3,5 tons distributionsbilar för effektiva lokala transporter till 18-pallars trailer och lastbil + släpekipage.

Styckegods

TransportCentralen är en del av OnRoad med 17 terminaler och 100 linjer över hela Sverige. Vi har dagliga linjer med avgång från Halmstad och når på så sätt Götaland och Svealand på en dag med ditt styckegods. Norrland har också daglig avgång men med en ledtid på två- tre dagar.
TransportCentralen borgar för säkra leveranser av både partigods och styckegods. Vi transporterar allt från enstaka sändningar till stora partier och skrymmande gods, inom regionen och i hela landet.

Styckegods och partigods

Transportvillkor

För alla transporter gäller Alltrans, om inget annat är överenskommet.
Läs mer om det här.

Frågor? vi hjälper dig direkt!

Ring eller skicka e-post så skall vi hjälpa dig att hitta bästa lösningen för just dig!