Entreprenadmaskiner_transportcentralen

Garageinfart

En garageinfart måste kunna bära trafik utan att deformeras eller slitas ned och därför måste den byggas enligt samma principer som en väg. Det kräver både kunskap och rätt material och utrustning. Arbeten med garageinfart kan TransportCentralen erbjuda i Varberg, Falkenberg, Halmstad och Laholm med omnejd.

Vi hjälper till att bygga din garageinfart, oavsett om den ska vara asfalterad, stenlagd eller belagd med makadam eller singel. Vi tar hand om hela processen med markförberedelse, bygget av en gedigen och stark grund samt ett snyggt och hållbart ytskikt. Vi kan också hjälpa till att bli av med eventuellt överblivet material. Kanske finns det överblivna schaktmassor som behöver bort från platsen? Det löser vi, läs mer här om vår hantering av schaktmassor.

Du vet väl om att vi kan leverera många av de material som kan tänkas behövas i storsäck? Läs mer här om våra leveranser av material i storsäck

garageinfart
Transportledare på Entreprenadavdelningen i Halmstad

Få svar direkt

Ring eller skicka e-post (info@transportcentralen.se) till oss för att få svar på dina frågor om t.ex. våra verksamhetsområden e.t.c.