Transportcentralen Falkenberg

I Falkenberg hittar du vår anläggning och kontor på adressen Torsholm 125, 311 94 Falkenberg, endast ett par km ifrån Falkenbergsmotet. Vi hjälper dig med allt inom entreprenad, logistik och återvinning, och erbjuder även lokalt lager för tredjepartslogistik.

Vi är störst i Halland inom entreprenadmaskiner och framförallt grävmaskiner och har en komplett maskinpark för alla typer av bygg- och entreprenaduppdrag, inget uppdrag är för litet eller för stort för oss, så tveka inte att kontakta oss för just ditt uppdrag.

Hyra container

Vi har containers i många olika storlekar för er som behöver samla upp ert bygg- rivningsmaterial eller trädgårdsavfall mm. Vi levererar våra containers till er, hämtar upp när ni fyllt dom och ombesörjer återvinningen. Allt material sorterar vi på någon av våra återvinningsanläggningar! 

Kranbil

Vi har kraftfulla kranar för alla uppdrag, med kran från15 – 100 tonmeter kan vi hjälpa till med allt ifrån flytt av mindre bodar till större entreprenadarbeten eller transportuppdrag.

 

Riva hus

Har du ett rivningsprojekt på gång så kan det vara säkrast att ta professionell hjälp, det är alltid ett riskabelt arbete att riva ett hus. Vi hjälper er med en komplett lösning där vi både river och återvinner ert rivningsmaterial.

Grus och matjord

Vi erbjuder leverans av makadam, sand, grus eller matjord som vi tippar alternativt skopar ut med kranbil. Lokalt i Falkenberg och Halmstad erbjuder vi även storsäckar fyllda med material. Vi har en mängd olika grusprodukter att välja mellan och vi harpar själva fram matjorden på våra anläggningar, så kontakta oss gärna för mer information.