Kranbilar

Din partner för transport och tunga lyft

TransportCentralen erbjuder skräddarsydda lösningar, från transport av byggmaterial till komplexa entreprenadsarbeten. Med utrustning som jibb, kran och personkorg garanterar vi både precision och effektivitet för varje projekt vi ställs inför. Vårt team av erfarna transportledare är dedikerade till att förstå era unika behov och att erbjuda personlig service för att säkerställa att även ert projekt blir en framgång.

Kontakta oss idag för att ta ert nästa steg mot ett lyckat projekt.

Få svar direkt

Ring eller skicka e-post (entreprenad@transportcentralen.se) till oss för att få svar på dina frågor om t.ex. våra verksamhetsområden e.t.c.

En omfattande flotta av kranbilar för varje uppdrag

På TransportCentralen stoltserar vi med en imponerande flotta av kranbilar med varierande räckvidd och en lyftkapacitet som sträcker sig från 15,0 till 100,0 tonmeter. Vår flotta är skräddarsydd för att anpassa sig till en mängd olika behov, från mindre personliga projekt till mer omfattande uppdrag.

Vår expertis inom lyft och transport med kranbil gör oss till en idealisk partner som står redo att hjälpa er med de allra flesta typer av transportuppdrag.

Kranbil för lyftarbeten

Flexibla lösningar för materialtransport

Kranbilar är centrala för effektiv transport och leverans av byggmaterial samt för hanteringen av material såsom grus, jord, singel, och makadam. Vår anpassningsbara service innebär att vi kan skopa ut material på plats, exakt enligt dina önskemål.

För att ytterligare förenkla och effektivisera hanteringen av material på arbetsplatsen, erbjuder vi dessutom leverans i storsäckar, vilket inte bara underlättar logistiken, utan även minskar arbetsbelastningen för ert team. Med kran lyfter och placerar vi säckarna med stor precision, vilket är avgörande för att upprätthålla både smidighet och effektivitet på arbetsplatsen.

Avancerad utrustning för effektivt arbete

Förutom grundläggande lyft- och transporttjänster är varje kranbil i vår flotta utrustad med en uppsättning av tillbehör som skopa, pallgaffel, jibb och personkorg, vilket möjliggör precision och effektivitet för en mängd olika behov. Vi erbjuder även avancerad utrustning som jordborr och sopvals, kopplade till våra kranbilar via ett multiverktyg-system, för att enkelt hantera diverse arbetsuppgifter som vi ställs inför.

Personlig service för alla typer av projekt

Ingen utmaning är för stor eller för liten för våra kranbilar, utrustade för att hantera allt från lyft av mindre enheter som friggebodar till mer omfattande entreprenadsarbeten. Med en imponerande räckvidd och flexibilitet kan våra kranar erbjuda precis den hjälp som ert projekt kräver.

Vår breda erfarenhet omfattar assistans i stora byggprojekt samt skräddarsydda lösningar för kunder med unika behov inom transport och materialhantering, där vår expertis kommer till sin rätt.

Låt oss hjälpa er med en skräddarsydd lösning

Vår prioritet är att erbjuda er den mest effektiva lösningen för ditt specifika uppdrag och vi uppmuntrar er att kontakta våra erfarna transportledare för att diskutera hur vi kan anpassa våra tjänster för att matcha just era krav och behov. På TransportCentralen strävar vi efter att vara en pålitlig partner och erbjuda expertis och rådgivning för att göra ert projekt så smidigt och framgångsrikt som möjligt.

Din pålitliga partner för lyft och transport med kranbil

Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa tjänster inom både transport och tunga lyft med kranbil. Med vår erfarenhet, och breda flotta av kranbilar, samt en mängd större och mindre tjänster inom logistik, är vi redo att stödja era entreprenadprojekt eller personliga uppdrag.

På TransportCentralen är vi mer än bara en tjänsteleverantör – vi är er partner för framgång. Kontakta oss idag för att ta ditt nästa steg mot ett lyckat transportuppdrag.

transportledare entreprenad

Få svar direkt

Ring eller skicka e-post (entreprenad@transportcentralen.se) till oss för att få svar på dina frågor om t.ex. våra verksamhetsområden e.t.c.