Kranbilar

I vår fordonspark har vi kranbilar med olika räckvidd och lyftkapacitet från 15,0 – 100,0 tonmeter (1 tonmeter betyder att kranen lyfter 1000kg på 1 meters längd).

Våra kranbilar kan hjälpa till med transport av exempelvis byggmaterial eller leverera material som grus, jord, singel eller makadam som kan skopas ut efter önskemål. Kranbilarna kan även leverera material i storsäck som lyfts av på tomten. Mer om våra leveranser av storsäck kan du läsa här. Med våra kraftfulla kranbilar är det inga problem att hjälpa till med allt ifrån flytt av friggebodar till större enheter, både vid stora entreprenadarbeten, transportuppdrag, likväl för dig som privatperson. 

Tillbehör till kranbil

Självklart är våra kranbilar utrustade med skopa, pallgaffel, jibb och personkorg. Utöver detta kan vi även erbjuda kranbilar med jordborr och sopvals som kopplas samman med ett multiverktyg.

Välkommen att höra av dig till våra transportledare om just ditt uppdrag så ser vi till att tillhandahålla rätt utrustning och rätt upplägg!

Kranbil för lyftarbeten
transportledare entreprenad

Få svar direkt

Ring eller skicka e-post (entreprenad@transportcentralen.se) till oss för att få svar på dina frågor om t.ex. våra verksamhetsområden e.t.c.