fbpx

Experter på entreprenad

TransportCentralen i Halland AB är expert på entreprenad och erbjuder en komplett fordons och maskinpark för alla typer av bygg- och entreprenaduppdrag. Vi erbjuder kompletta lösningar och kan leverera transporter med entreprenadfordon, med eller utan släp, transport och lyft med kranbilar och maskiner för entreprenadarbeten. Vi hyr ut containers och hjälper er med återvinningen på er arbetsplats och tar emot och sorterar materialet på någon av våra återvinningsanläggningar.

Vi har engagerade och kunniga trafikledare och entreprenörer som gör allt för att hitta skräddarsydda och effektiva lösningar som motsvarar varje kunds specifika behov. Vår lokala förankring och centrala koordinering gör att vi kan hålla en hög servicenivå till alla kunder.

Samtliga fordon får sina uppdrag digitalt, vilket gör att vi kan redovisa utförd transport med hjälp av digital teknik till kunden.

Få svar direkt

Ring eller skicka e-post (entreprenad@transportcentralen.se) till oss för att få svar på dina frågor om t.ex. våra verksamhetsområden e.t.c.