entreprenad_hjullastare markarbete

Entreprenad

På TransportCentralen i Halland är vi experter på entreprenad och kan erbjuda dig som kund en komplett fordons- och maskinpark för alla typer av bygg- och entreprenaduppdrag. Vi utför kompletta uppdrag och kan leverera allt från transporter med entreprenadfordon, med eller utan släp, till transport och lyft med kranbil och maskiner för entreprenadarbeten.
För återvinning av byggmaterial på er arbetsplats eller hemma i din trädgård hyr vi ut containers och hjälper er med återvinningen. Materialet tas emot och sorteras på någon av våra återvinningsanläggningar.

Hög servicenivå

Vår lokala förankring och centrala koordinering gör att vi kan hålla en hög servicenivå till alla våra kunder. Samtliga våra fordon får sina uppdrag digitalt, vilket gör det enkelt att redovisa utfört arbete för våra kunder med hjälp av digital teknik. Vi har engagerade och kunniga trafikledare och entreprenörer som gör allt för att hitta skräddarsydda och effektiva lösningar som motsvarar varje kunds specifika behov, så hör gärna av er till oss för mer information om våra tjänster.

Störst i Halland

Med vår kompletta maskinpark med över 100 entreprenadmaskiner är vi störst i Halland. Så oavsett hur stort eller litet uppdrag du har, eller om du är privatperson eller företag så ser vi till att hitta en maskin som passar just ditt uppdrag.

entreprenadmaskin
Transportledare på Entreprenadavdelningen i Halmstad

Få svar direkt

Ring eller skicka e-post (entreprenad@transportcentralen.se) till oss för att få svar på dina frågor om t.ex. våra verksamhetsområden e.t.c.