Entreprenadmaskiner_transportcentralen

Trädgårdsanläggning

Rätt typ av anläggning kan förvandla vilken vanlig trädgård som helst till ett spännande och stimulerande utomhusrum som går att använda på många olika sätt. Insynsskydd, buskar och träd, en mur, en damm eller en gångväg kan förvandla din trädgård helt. Med våra entreprenadmaskiner kan vi hjälpa till med många projekt i trädgården i både Varberg, Falkenberg, Halmstad och Laholm med omnejd: allt från att göra en damm, gräva för pool, gräva ut för altan och uteplatser eller för att formatera trädgård och sluttningar. TransportCentralen hjälper till med det arbete som är för tungt eller omfattande för trädgårdsägaren. Oavsett storlek och plats hjälper vi dig med de arbeten som behövs för att förverkliga er drömträdgård. Vi samarbetar med trädgårdsentreprenörer som kan hjälpa er med val av träd, buskar och planteringar.

Material för trädgårdsanläggning

Oavsett dina önskemål hemma i trädgården så kan vi hjälpa till att leverera det material som underlättar arbetet. Det kan vara matjord för gräsmattan och planteringar, makadam-, singel-, grus- och stenprodukter till trädgårdsgångar eller uteplatser. Material kan levereras med antingen tippbil, eller en kranbil med skopa för att få materialet utskopat precis där man vill ha det. Eller varför inte få materialet levererat i våra populära storsäckar som rymmer cirka 1 kubikmeter och som lyfts in på tomten. Läs mer här om hur vi kan leverera material i storsäck.

 


TransportCentralen har samarbetsavtal med Weibulls när det gäller produktion och försäljning av proffs- och anläggningsjord, så kallad AMA-jord. Läs mer här om vår Weibulls-jord.

 

trädgårdsanläggning
Transportledare på Entreprenadavdelningen i Halmstad

Få svar direkt

Ring eller skicka e-post (info@transportcentralen.se) till oss för att få svar på dina frågor om t.ex. våra verksamhetsområden e.t.c.