Entreprenadmaskiner_transportcentralen

Enskilda avlopp och infiltrationsanläggningar i Falkenberg

Om man inte har möjlighet att ansluta till det kommunala avloppsnätet måste man rena vattnet i en enskild avloppsanläggning.

Enskilda avlopp

TransportCentralen utför arbeten med enskilda avlopp i Falkenberg med omnejd. Detta gör vi med entreprenörer som givetvis har den utbildning som krävs för att uppfylla myndigheternas krav och med stor kunskap och erfarenhet för att veta vilka material man ska använda sig utav och vilka produkter på marknaden som passar för just dina behov och din anläggning.

För att komma till Falkenbergs kommuns sida om enskilda avlopp där du kan läsa mer om vad som gäller för just Falkenberg, klicka HÄR (öppnas i ny flik)

Infiltrationsanläggningar

TransportCentralen utför arbeten med infiltrationsanläggningar i Falkenberg med omnejd. Det är viktigt att man får en anläggning som fungerar bra för dig och att man väljer anläggning utefter hur markförhållandena ser ut i just ditt område, finns det vattendrag och brunnar i närheten och hur ser det ut med grannar och miljön runt omkring osv? Vill du veta mer om markförhållandena och hur möjligheterna ser ut för just din fastighet? Kontakta Falkenbergs kommun, alternativt klicka HÄR för att komma till deras hemsida (öppnas i ny flik)

Kontakta oss gärna så bokar vi in ett hembesök och går igenom just ert behov och förutsättningar.

Få svar direkt

Ring eller skicka e-post (info@transportcentralen.se) till oss för att få svar på dina frågor om t.ex. våra verksamhetsområden e.t.c.