Transportcentralen Halmstad

I Halmstad hittar du både vårt kontor, lager och distributionsterminal på adressen Gjutaregatan 7, 302 62 HALMSTAD, ca 1km ifrån södra avfarten från E6:an.

På TransportCentralen är vi experter på logistik och våra bilar kör över hela Sverige, i Halland distribuerar vi varor dagligen med både trailer och paketbil. Vi är också en del av OnRoad.
När det gäller entreprenadmaskiner och framförallt grävmaskiner räknas vi som störst i Halland. Vår stora maskinpark har en komplett uppsättning entreprenadmaskiner för alla typer av bygg- och entreprenaduppdrag, allt ifrån mindre grävarbeten, asfaltering, tunga lyft med kran till anläggning av industrigrunder och mycket mer.

Kranbil

På TransportCentralen kan du få exakt den hjälp du behöver när det gäller tunga lyft. Vår maskinpark av kranbilar täcker in uppdrag som kräver kranar från 15 – 100 tonmeter. Behöver du en kran till ett transportuppdrag, ett större entreprenadarbete eller behöver du lyfta och frakta en friggebod till en ny tomt?  Inga uppdrag är för små eller för stora för oss.

Hyra container

Ska du byta tak, rensa garaget, göra dig av med trädgårdsavfall och behöver en container? Eller har ni en byggarbetsplats där ni behöver containers för att samla upp allt ert överblivna bygg- eller rivningsmaterial? Vi kan leverera containers i flera olika storlekar. När du är klar hämtar vi den fyllda containern och sorterar och återvinner materialet på någon av våra lokala återvinningsanläggningar.

Riva hus

Om du ska riva ett hus är det alltid bäst att ta professionell hjälp för att undvika farliga situationer. På TransportCentralen har vi både kunskapen och maskinerna för att på ett säkert sätt hjälpa dig med allt ifrån rivning till återvinning av materialet.

Grus och matjord

Under sommaren är det mycket man vill göra i sin trädgård, anlägga ett nytt land, fixa till den gamla grusgången med nytt grus, eller sätta plattor på den nya uteplatsen! Vi erbjuder leverans av makadam, sand, grus eller matjord som vi tippar alternativt skopar ut med kranbil. Förutom att du kan välja mellan flertalet olika grusprodukter har vi matjord som vi själva harpar fram på våra anläggningar. 

Vi erbjuder även storsäckar med grus, makadam, sand eller matjord. Säckarna körs ut med kranbil lokalt i Halmstad och Falkenberg (Läs mer här).

För mer detaljer kontakta oss gärna.