fbpx

Jobba med oss

Våra delägare behöver förstärkning. På TransportCentralen befinner vi oss i en expansiv fas och söker därför nya medarbetare till våra delägare. Är du den som vi söker? Läs mer och nedan och välkommen att skicka in din ansökan.

Vi söker lastbilschaufförer

Vi söker chaufförer till våra delägare, dels på logistiksidan för godstransporter och dels på entreprenadsidan. Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

Omfattning: Heltid
Ort: Halmstad

Kvalifikationer: CE och YKB. På logistiksidan är ADR är ett krav. Kranbehörighet i förekommande fall samt Säkerhet på väg på entreprenadsidan. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande.

Som person är du ansvarsfull och strukturerad. Du är noga med din körning och har bra förståelse kring fordonets rörelseenergi, vilket innebär att du planerar din körning med minsta påverkan på bränsle och miljö.

Våra fjärrfordon utgår från Halmstad till och från mellersta/södra Sverige. Vi kör i största utsträckning pallgods men även långgods förekommer. Transporterna utförs med fordonskombinationer bil + släp, bil + dolly + trailer och link + trailer. Våra specialtransporter handlar främst om betong- eller ståltransporter med långtrailer-ekipage eller kranutrustning. Vi kör även potatis- och spannmålstransporter med tippekipage.

Våra entreprenadfordon omfattar kranbilar, lastväxlare och anläggningsbilar, både med och utan släp. Vi kör grus, asfalt, byggmaterial och mycket mer.

Du kan läsa mer om vår verksamhet på logistiksidan här och entreprenadsidan här.

Ansök här

Vi söker maskinister

Vi söker maskinister till våra delägare. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Omfattning: Heltid
Ort: Halmstad
Kvalifikationer: Maskinförarbevis – krav. Tidigare erfarenhet är meriterande.

Som person är du serviceinriktad och ansvarsfull. Du har gärna erfarenhet sedan tidigare. Du förstår vikten av planering, ordning och reda. Du är bra på att arbeta både i grupp och enskilt.

Vi utför alla typer av entreprenadarbeten så som schakt, dränering, enskilda avlopp, lyft med kran, trädgårdsplanering, garageinfarter. Vi arbetar både tillsammans med andra företag på större entreprenaduppdrag så som t.e.x nybyggnad av område och infrastruktur såväl som mot privatmarknaden.

Vi har en komplett fordonspark bestående av lastbilar och maskiner.

Vill du läsa mer om vårt verksamhetsområde på entreprenadsidan så kan du klicka här.

Ansök här