anläggningsfordon_hjullastare

Anläggningsfordon

För transport av maskiner och material för bygg- och anläggningsprojekt

På TransportCentralen är vi stolta över att erbjuda ett omfattande utbud av anläggningsfordon som garanterar effektiva och pålitliga transporter av maskiner och material för bygg- och anläggningsprojekt. Våra anläggningsbilar är speciellt utformade för att möta behoven inom anläggningsbranschen, med kapacitet att transportera tunga maskiner och material som grus, jord och bergkross till och från byggarbetsplatsen.

Kontakta oss idag för att ta ert nästa steg mot ett lyckat byggprojekt.

En mångsidig och modern fordonspark

Våra flexibla och moderna anläggningsfordon kan anpassas efter dina specifika behov på byggarbetsplatsen. Vår omfattande fordonspark inkluderar allt från 3- och 4-axliga fordon med tillhörande släp, lastväxlare och liftdumpers till specialiserade fordon för asfalt. Varje fordon i vår flotta är utrustat med den senaste tekniken för att säkerställa att vi kan anpassa oss till varje unik uppgift.

Vi erbjuder även flera olika typer av flak och släp för att ytterligare öka vår flexibilitet och förmåga att hantera specifika projektkrav.

Anläggningsfordon

Omfattande transportlösningar för alla varje bygg- och anläggningsprojekt

 • Leverans av grus- och bergprodukter: Vi erbjuder leverans av alla typer av grus- och bergmaterial för byggprojekt, landskapsarkitektur och mycket mer. Vår fordonspark garanterar att materialet levereras i tid och med högsta kvalitet, vilket gör att ditt projekt kan fortskrida utan avbrott.
 • Hantering av schaktmassor och vegetation: TransportCentralen är specialiserade på effektiva transporter av schaktmassor, jord och vegetation för anläggningsprojektet. Vi säkerställer att avfall och överskottsmaterial hanteras på ett miljövänligt och säkert sätt, vilket hjälper dig att hålla arbetsplatsen ren och organiserad.
 • Transport av tunga maskiner: Våra anläggningsfordon är perfekta för säker och pålitlig transport av olika typer av anläggningsmaskiner. Vi har kapaciteten att hantera allt från mindre maskiner till stora, tunga entreprenadmaskiner, vilket gör oss till en pålitlig partner för alla transportbehov.
 • Transport av asfalt: För asfaltsläggning erbjuder vi specialiserade transporter, inklusive termotransporter, för att säkerställa att asfalten håller rätt temperatur och kvalitet under transporten. Detta garanterar en hållbar och jämn yta vid läggning.
 • Material för vinterväghållning: När vintern slår till kan du lita på oss för att hålla vägarna säkra och farbara. Våra fordon och erfarna förare är redo att utföra plogning, sandning och saltning för att motverka halka och snöansamling, vilket säkerställer att din verksamhet kan fortsätta utan avbrott.

Anläggningsfordon för varje transportbehov

Vi erbjuder en bred variation av fordon för att möta olika transportbehov:

 • 3- och 4-axliga fordon: För stabil och kapacitetsstark transport. Dessa fordon är idealiska för att köra stora mängder material och tyngre laster, vilket gör dem perfekta för omfattande bygg- och anläggningsprojekt.
 • Lastväxlare och liftdumpers: För flexibla och effektiva lastlösningar. Dessa fordon gör det möjligt att snabbt och enkelt byta lastflak, vilket ökar effektiviteten och minskar stilleståndstiden.
 • Asfaltsfordon: Specialutrustade fordon för exakt och effektiv asfaltsläggning. Med avancerad utrustning säkerställer vi att asfalten läggs jämnt och hållbart.
 • Olika typer av flak och släp: Anpassningsbara lösningar för specifika krav. Oavsett om du behöver ett flak för bulktransporter eller specialsläp för specifika material, har vi lösningen.

Varför välja TransportCentralen?

Skräddarsydda transportlösningar

Med vår mångsidiga fordonspark kan vi skräddarsy transportlösningar som passar just dina behov. Vår flexibilitet gör att vi kan hantera allt från små till stora projekt med precision. Vi förstår att varje projekt är unikt och kräver en anpassad lösning för att uppnå bästa resultat.

Uppdaterade anläggningsbilar för pålitliga och effektiva transporter

Våra fordon är moderna och väl underhållna, vilket garanterar pålitlighet och effektivitet. Vi investerar kontinuerligt i vår fordonspark för att säkerställa att vi alltid kan erbjuda de bästa lösningarna. Detta innebär att du kan vara säker på att våra fordon är utrustade med den senaste tekniken och är redo att möta alla utmaningar.

Erfarna förare för säkra transportuppdrag

Våra anläggningsförare är centrala för vår verksamhet. De besitter inte bara expertis inom maskinkörning, utan har även omfattande kunskap om markarbeten och byggprocesser, och är både erfarna och utbildade för att hantera alla typer av transportuppdrag, stora som små.

Alla våra förare har gedigen kunskap om anläggningsfordon och kan anpassa sig till olika arbetsmiljöer och krav, och med deras skicklighet och engagemang garanterar vi att varje projekt utförs med högsta professionalism och effektivitet.

Ett komplett utbud av transporttjänster

 • Specialtransporter: För överdimensionerade och tunga laster. Vi har erfarenheten och utrustningen för att hantera de mest krävande transporterna.
 • Logistiktjänster: Planering och koordinering av transporter för att optimera tid och kostnad. Vi hjälper dig att planera varje steg av transporten för att säkerställa att allt går smidigt.

Kontakta oss för en pålitlig partner inom anläggning och transport

Låt TransportCentralen bli ditt förstahandsval för anläggningstransporter. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig med dina specifika transportbehov och bidra till att ditt projekt blir en framgång. Våra experter står redo att assistera dig med allt från planering till genomförande.

Vi ser fram emot att hjälpa dig att göra dina bygg- och anläggningsprojekt smidiga, säkra och framgångsrika.

Transportledare på Entreprenadavdelningen i Halmstad

Få svar direkt

Ring eller skicka e-post (entreprenad@transportcentralen.se) till oss för att få svar på dina frågor om t.ex. våra verksamhetsområden e.t.c.